Välj själv...

Vi följer ett mönste för var sak vi gör. Det mönstret liknar en ritual vilket innebär att vi måste genomgå flera punkter för en slutlig mål.
  • Du går in i affären så har redan bestämt dig för att köpa det nödvändigaste och kanske lite till. Du går genom i stort sett alla hyllor och blickar över det du vill ha eller behöver. I slut ändan är du framme i kassan för att betala (dvs. slutgiltliga handlingen innan allt blir ditt). Där förljer du ett mönster. Du bläddrar genom hyllor eller går förbi dom för att komma till det som faller i behovet. Förmodligen går du oxå samma bana i affären varje gång du går in där. Förbi det första utställningen till det andra osv.
Även hemma har du samma rutiner. Om, du kollar till höger nu och sedan  till vänster... du blickar över  saker du har på skrivbordet. Blickar över dom små detaljer och sedan väljer du nu en  valfri sak. (lägg färgen, på det föremålet, på minnet)
Du får då 2 alternativ

Kollade du till höger ?
eller
kollade du till vänster ?

Vad var färgen på föremålet ?

Om du kollade till höger så är det förmodligen ljust och om du kollade till vänster så var det förmodligen mörk.
Men det är inte alltid vi går samma vägbana även om vi befinner oss i samma situation. För det finns alltid något som påverkar oss, som vi inte lägger märke till.

Heist

Kommentarer
Postat av: Sanna

Svar: jaa, det var väldigt gott! :)

2007-10-26 @ 21:06:43
URL: http://sannakumlin.blogg.se
Postat av: Julia

svar: whats that suppose to mean hm?

2007-10-26 @ 21:06:52
URL: http://littlemisstrouble.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0